NLP

Je hebt alles al in je!

Binnen training en coaching werk ik onder andere met Neuro Linguïstisch Programmeren.
Neuro staat voor de 5 zintuigen, zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Linguïstisch gaat over het taaldeel, niet wat, maar vooral hoe je de dingen zegt.
Programma’s worden gedurende het leven ons met de paplepel ingegeven. Ieder mens heeft zijn eigen programma’s en wanneer je niet meer tevreden bent over een programma, kun jij ervoor kiezen dit programma op te ruimen of zodanig te veranderen, dat het je wel weer ten dienste is.

Een van de vooronderstellingen van NLP is dat iedereen binnen zijn mogelijkheden alles al in zich heeft, je hoeft het alleen maar te ont-dekken. Hier ben ik van overtuigd! Ieder mens heeft binnen zijn mogelijkheden alles in zich wat hij/zij nodig heeft. Vaak nog onbewust, onontdekt.
You HAVe IT ALl inside you, de Engelse term hiervoor, is de basis voor de naam van onze v.o.f. Havital in Warnsveld.

Binnen trainingen en coaching word je je bewust, ga je ont-dekken en je ont-wikkelen naar wie je werkelijk bent en wordt je weer meer je-zelf.

Dit traject begeleiden is mijn missie en geeft mij geweldig veel energie. Ook heb ik diep respect voor degenen die dit proces aangaan.

Het gebied waar ik werk en trainingen geef is met name het oosten van Nederland. Het gaat van Zutphen en Doetinchem tot diep in de Achterhoek.

De vervolgcursussen de NLP 6 daagse, Vervolg 6 daagse en Coachopleiding worden gegeven in de Mattelier in Groenlo.
Binnen trainingen en coaching gebruik ik naast NLP systemisch werk, TA, lichaamswerk en meditatie. Dit is afhankelijk van wat nodig is. Voor mij is het erg belangrijk dat mensen zelfstandig en onafhankelijk verder kunnen en hun missie gaan leven.