Over ons

Havital is een VOF van Truus en Ari Ordelman. ‘Havital’ staat voor het Engelse “Have it all”, waarmee bedoeld wordt dat je alles al in je hebt.

Truus Ordelman-Posthuma

truusenari
Ik heb jaren als verpleegkundige in allerlei functies in de gezondheidszorg gewerkt. Tijdens mijn werkzaamheden als docent in het HBO onderwijs trok mij vooral het trainen en coachen van leerlingen erg aan.

Vanaf 2001 ben ik mij gaan verdiepen in NLP. Ik heb verschillende opleidingen, practitioner, master practitioner, train de trainer en delen van een coach en counselor opleiding gevolgd. In 2009 haalde ik mijn certificaat als Matrixcoach.
In 2010 heb ik de opleiding Transactionele Analyse gevolgd evenals de basisopleiding Systemisch Werk.

Ik coach kinderen en volwassenen en geef trainingen aan particulieren en aan organisaties binnen het bedrijfsleven, onderwijs en gezondheidszorg. Ik geef deze trainingen alleen of met collega trainers. Mijn vaste maatje voor veel van deze trainingen is Esther Vos van Vos Training en Coaching.

Dat ieder mens alles al in zich heeft staat voor mij centraal. Hoe dit te ont-dekken, te ont-wikkelen, belemmerende overtuigingen omzetten in bekrachtigende overtuigingen is iets waar in coaching en training aan gewerkt wordt, waarbij de vraag van de cliƫnt of organisatie centraal staat. Met als doel dat ieder onafhankelijk verder kan om zijn eigen missie te leven.

Ari Ordelman


Ik heb pensioen, daarvoor heb ik gewerkt o.a. als informatie analist. In de jaren 2001 t/m 2009 heb ik de opleidingen NLP practitioner, Master Practitioner, Psycho Energetisch Therapeut en Magnetiseur gevolgd. Ik interesseer me voor het waarom van het leven, het welzijn van de natuur en de mens. En natuurlijk voetbal.

Ik verricht de administratieve werkzaamheden voor Havital.